Job DetailsRefer Job:
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Digital direktør

Digital direktør med stærkt strategisk fokus

Har du lyst til at arbejde i en af Skandinaviens største medievirksomheder, hvor du vil få ansvaret for det digitale område i Danmark og Tyskland med teams, der består af udviklere, product owners, redaktører, projektledere og designere? Så skal du endelig blive ved med at læse videre!

I Egmont Publishing søger vi nu en digital direktør, der vil skulle drive den digitale agenda på tværs af produkter i Danmark og Tyskland. Ansvaret dækker alle vore webaktiviteter, nye digitale platforme, som f.eks. podcast, men også udvikling af communities omkring vores mange stærke produkter. Du vil blive en del af et professionelt miljø, der arbejder med stærke brands som Euroman, Disney, Asterix og Alt for Damerne – bare for at nævne nogle. Som en del af ledelsen for Egmont Publishing i Danmark og Tyskland vil du også være ansvarlig for at drive strategiprocessen i disse to lande. 

Af arbejdsopgaver kan vi blandt andet nævne:
• Ledelse af en afdeling bestående af flere teams på tværs af Danmark og Tyskland
• Udvikle og fortsætte succesen med vores kvindeunivers alt.dk
• Konceptualisering og udvikling af nye platforme til forretningen
• Sikre optimal brug af data og AI i vores kunde- og produktportefølje
• Strategisk arbejde i samarbejde med ledergruppen i Egmont Publishing
• Være med til at drive Egmonts tre fokusområder: people-driven, data-driven og user-driven, der hjælper os med at arbejde mod vores strategi, som er grow with the modern consumer
• Rejseaktivitet, som primært vil være til Berlin, hvor vores tyske kontor er placeret

Din profil og baggrund
Vi forestiller os, at du har en lang videregående uddannelse som f.eks. cand.merc. eller lignende, samt minimum fem års erhvervserfaring og mindst tre års ledelseserfaring. Du har en kommerciel og forretningsorienteret baggrund fra f.eks. tele-, medie- eller konsulentbranchen. Vores ønskekandidat har et afsæt i et digitalt univers – det er dog ikke afgørende, men vil være en klar fordel. Dertil har du erfaring med udarbejdelse og implementering af strategi, foruden stor erfaring med – og teknisk indsigt i – at arbejde med brugeroplevelse.

Personligt er du et holistisk tænkende menneske, og du er en overbevisende og stærk kommunikatør. Du evner at se løsninger med udgangspunkt i det digitale univers, og er effektiv og resultatsøgende. Som leder motiveres du af at skabe resultater gennem andre, og du besidder et analytisk og strategisk mindset.

Hvad vi kan tilbyde dig
Du vil blive en del af en virksomhed, der både er veletableret og også ny og voksende, og det giver en følelse af sikkerhed, men giver også plads til udvikling og risikovillighed. Egmont Publishing er en del af Egmont, som er den førende medievirksomhed i de nordiske lande, dog er vi hos Egmont Publishing en mangfoldig og decentraliseret virksomhed med en stærk kerneforretning. Vi prioriterer en god balance mellem arbejde og privatliv, og vores arbejdsmiljø er uformelt og fleksibelt, dog stadig professionelt og præget af ønsket om at være de bedste på markedet. Vores kultur er i høj grad påvirket af vores værdier rummelighed, ambitiøs og passion.

Send os din ansøgning!
Lyder stillingen som lige noget for dig, så send os din ansøgning senest den 3. juni.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Adm. dir. for Danmark og Tyskland, Klaus Høeg-Hagensen, khh@egmont.com.

Arbejdsadresse: 
Strødamvej 46
Copenhagen Ø, DK, 2100
Denmark

Ansøgningsfristen er 6/3/2019, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

About Egmont Publishing 

Egmont Publishing publishes more than 700 magazines in 30 countries. Besides the core business, Egmont Publishing is building up new growth areas within both marketing services and e-commerce. Egmont Publishing is a part of Egmont - a leading media group in the Nordic region. Egmont is responsible for Nordisk Film and TV 2 in Norway as well as a commercial foundation which generated revenue amounting to EUR 1.5 billion in 2017. We donate EUR 13 million a year to help improve the lives of children and young people.

We bring stories to life.

Egmont Payoff