Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

DevOps Architect og Cloud Infrastructure Architect til Egmont

Egmont søger DevOps Architect og Cloud Infrastructure Architect

Bliv en del af Egmonts Service Architecture & Advisory team og hjælp os med at videreudvikle vores multi-cloud platform og udbygge vores fundament af metoder og standarder for implementering af cloud services til forretningen. Du har fokus på forretningsværdi og sætter dig grundigt ind i forretningens behov.

Vil du være en af de drivende kræfter i Egmonts cloud rejse, hvor de fleste nye løsninger bygges med udgangspunkt i cloud native arkitektur i Azure eller AWS. Vi er midt i en spændende cloud rejse og migrering fra on-prem og transformation til moderne cloud arkitektur står højt på agendaen. Parallelt hermed arbejder vi med automatiseringsværktøjer og -processer for at optimere den daglige drift og automatiseret deployment af vores infrastruktur.

Vores team
Vi søger en DevOps Architect og en Cloud Infrastructure Architect, der brænder for at understøtte Egmonts mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor vi hver dag gør vores yderste for at levere professionelle service og rådgivning til hele koncernen.

Afdelingen har det overordnede ansvar for at sikre en løbende udvikling og tilpasning af vores cloud fundament, så vores services konstant understøtter forretningens behov. Udover serviceudvikling og den tekniske arkitektur, har vi også det overordnede ansvar for design og implementering af Operations tools og processer til understøttelse af automatisering i tæt samarbejde med vores Operations Team.

Hvem leder vi efter
I begge stillinger søger vi en profil, der er knivskarp på multi cloud miljøer herunder On-prem, AWS eller Azure. Det er essentielt for os, at du har en solid erfaring med enterprise-miljøer og stærke faglige kompetencer på infrastruktur- og cloud teknologi. Du brænder for ny teknologi og transformationen fra traditionel operations og on-premise infrastruktur til et cloud native setup, der understøtter Egmonts digitale transformation. Det er naturligt for dig at holde dig opdateret på den teknologiske udvikling.

På et personligt niveau er du positiv og udadvendt. Du er analytisk stærk, metodisk, god til at skabe overblik og struktur over dine arbejdsopgaver. Derudover er du en holdspiller, og du værdsætter at være i et team, hvor sparring, gensidig respekt og tillid er grundstenene til at skabe nye løsninger. I jobbet vil du få en bred kontaktflade, hvorfor det er vigtigt, at du er en god kommunikator, der forstår at skabe relationer.

Cloud Infrastructure Architect
Som en del af vores Architecture & Advisory team, skal du deltage aktivt i de strategiske valg af teknologier og løsningsarkitekturer i takt med løbende at udvikle vores services og teknologiske roadmaps. Det forventes at du har erfaring med cloud adoption, migrering, design og implementering af nye løsninger.

Du bliver samtidig nøgleressource i en række spændende forretningsprojekter, hvor du tager et aktivt ansvar for rådgivning, behovsafdækning, design, migrering eller implementering af nye løsninger til koncernens mangfoldige forretningsenheder.

Krav
Vi forestiller os at du har erfaring fra en lignende stilling som Cloud Solution eller Infrastructure Architect og forventer at du har faglige kompetencer og hands-on erfaring indenfor følgende områder:

• Multi cloud infrastructure: On-prem, Azure og AWS

• Cloud adoption Framework • Cloud Governance, policy og IT-compliance

• Cloud platform tools gerne Microsoft Arc, Monitor, Sentinel eller alternative cloud Operations & Security tools

• Azure network - virtual wan, application gateway ect.

• Cloud Readiness analyse

• Cloud migrering til IaaS, PaaS eller SaaS services

• Cloud Architecture principper, der skal sikre den rette ’re-factoring’ af systemarkitektur

• Cloud service her under container, API interface, microservice, Kubernetes, Managed instance, autoscale, right-sizing af workloads samt cost-optimering

DevOps Architect
Som en del af vores Architecture & Advisory team, skal du deltage aktivt i opbygningen af det tekniske DevOps fundament herunder implementering af tools. Vi fokuserer på automatisering af operations opgaver og udvikling af pipeline til forretningens nye cloud native løsninger.

Du bliver samtidig nøgleressource i en række spændende forretningsprojekter, hvor du tager et aktivt ansvar for Continuous Delivery, udvikling af pipeline, CI/CD og Infrastructure-as-a-Code.

Krav
Vi forestiller os, at du har erfaring indenfor DevOps og Cloud Operations og forventer at du har faglige kompetencer og hands-on erfaring indenfor følgende områder:

• Implementering af DevOps tools herunder Azure DevOps og Terraform med fokus på at optimere den daglige drift

• PowerShell og lignende script værktøjer

• Automatisere deployment af infrastruktur ved hjælp af Continuous Delivery, CI/CD, pipeline og Infrastructure-as-a-Code

• Sikre at velbeskrevne best practice og implementeringsmetoder er beskrevet og forankret

Det, vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en international virksomhed, hvor IT-løsningerne skal understøtte en rivende digital udvikling. Du vil møde spændende udfordringer i et miljø, hvor du kan videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer, og vi deltager f.eks. på konferencer verden over for at blive klogere på den udvikling der sker indenfor IT.

I Egmont har vi et stort fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne udviklingsmuligheder, både personligt og fagligt. Vi værdsætter dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Vi har et rummeligt og fleksibelt arbejdsmiljø med højt til loftet, ambitiøse og passionerede medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Service Architecture & Advisory Director, Tina Teglers på mail itstit@egmont.com .

Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark

Ansøgningsfristen er 12/18/2020, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

About Egmont

Egmont is a leading media group in the Nordic region with activities in 30 countries and 6,600 employees, producing high-quality content and digital innovation. We are responsible for Nordisk Film and TV 2 in Norway, book publishing and Egmont Publishing which publishes more than 700 magazines. Egmont is a commercial foundation which generated revenue amounting to EUR 1,5 billion in 2017. We donate EUR 13 million a year to help improve the lives of children and young people and support film talents.

We bring stories to life.

Egmont Payoff