Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Projektledare Marknad

Projektledare Marknad

Story House Egmont (tidigare Egmont Publishing) är Sveriges största utgivare av barn- och serietidningar. Vi söker nu en projektledare inom marknadsområdet. Vi söker dig som vill utvecklas inom mediebranschen och ta ett stort ansvar för vårt marknadsarbete från ax till limpa. Dina viktigaste uppgifter och ansvarsområden är:

Helhetsansvar för marknadsmaterial
Du kommer att ha ett stort ansvar för våra marknadsaktiviteter, med främsta syfte att hitta nya prenumeranter till våra tidningar. Utifrån en marknadsplan, som är skapad i samarbete med respektive produktansvarig, kommer du att starta och koordinera olika kampanjer. Tillsammans med frilansare och byråer kommer du att producera marknadsmaterial till samtliga kanaler. Du kommer att löpande optimera kampanjer och utvärdera dem ekonomiskt. Kampanjarbetet kräver ett ordningssinne, eftersom du hanterar administrativa uppgifter i diverse system, och en kreativ ådra, med bra känsla för bild och text.

Ansvar för barntidningar
Du kommer att ha ett operativt ansvar för några av våra barntidningar. Tillsammans med redaktionellt ansvarig och affärsområdeschef kommer du att arbeta både med tidningarnas strategi och den löpande produktionen.

Ljud- och e-böcker
Digital utgivning av våra böcker, framför allt i form av ljud, är ett växande område. Vi önskar att du, i samarbete med respektive produktansvarig, tar ledning över denna utgivning.

Vi söker dig som är driven och strukturerad!
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller liknande.
Du är resultatorienterad, analytisk och van vid arbete i Excel.
Du är strukturerad och har öga för att effektivisera administrativa uppgifter.
Du är bra på att kommunicera både internt och med externa samarbetspartners.
Du har ett genuint intresse av mediebranschen och underhållning mot barn och vuxna.
Sist men inte minst är du driven, engagerad och vill utvecklas i din roll!

Bli en del av vårt team!
Du kommer att ingå i Kids-affärsområdet, och rapportera till affärsområdeschefen för Comics-avdelningen. Tjänsten är tillsvidare med sex månaders inledande provanställning. Placering är på vårt kontor i Västra Hamnen, Malmö (dock ej nu under Covid-19 när vi arbetar hemifrån – men oroa dig inte, vi kommer att se till att du får en bra start oavsett!).

Vill du ha ytterligare information avseende tjänsten, vänligen kontakta affärsområdeschef Ulf Nilsson på 0708 - 639 434. Sista ansökningsdag är 10 maj 2021. Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Besök gärna storyhouseegmont.se för mer information.

Sista ansökningsdag är 5/10/2021, men vi intervjuar löpande. Vänligen använd ”Apply Now” knappen för att ansöka till tjänsten. Vi tar ej emot ansökningar vi e-mail.

About Story House Egmont

Story House Egmont är ett av Nordens ledande och mest traditionsrika medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och står bakom några av landets populäraste varumärken. Inom våra tre huvudområden – Media, E-commerce och Agencies – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vår ägare är den nordiska mediekoncernen Egmont tillsammans med Nordisk Film, TV 2 i Norge och det danska bokförlaget Lindhardt og Ringhof. Egmont är en stiftelse som varje år delar ut en stor del av sitt överskott för att stötta utsatta barn och ungdomar.

We bring stories to life.

Egmont Payoff