Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Marketing Manager (Barselsvikariat)

Energisk Marketing Manager med stærke digitale abonnementskompetencer til nogle af Story House Egmonts største brands (Barselsvikariat)

Story House Egmont søger en entusiastisk, effektiv og sprudlende barselsvikar til stillingen som Marketing Manager på nogle af husets største brands samt vores digitale bladkiosk Flipp.

Til vores Marketing Management team søger vi en barselsvikar, der med stærke kompetencer inden for abonnementsrekruttering og digital markedsføring kan varetage markedsføringen af bl.a. Hendes Verden, Boligliv, gastro og Flipp. Du skal kunne planlægge og eksekvere den optimale marketingplan for netop dine produkter ud fra et dokumenteret datagrundlag med maksimal ROI som målsætning.

For at varetage ansvaret for Flipp skal du ydermere kunne indgå i videreudviklingen af app og hjemmeside og bidrage til optimering af alt fra brugerflade til sign-up og fastholdelses flow. Markedsføring af Flipp kræver indsigt i partnerskaber, stakeholder management og en nysgerrighed og et mod til at teste nyt inden for kontrollerede økonomiske rammer.

Vi vil have det stærkeste team!

Du vil indgå i et energisk, optimistisk og ambitiøst team bestående af i alt 3 Marketing Managers og have tæt og daglig kontakt til vores digitale bureau, CRM afdeling samt den digitale udviklerafdeling. Det er essentielt, at du er en teamplayer, er udadvendt og i stand til at arbejde og kommunikere med mange forskellige slags mennesker. Kontaktfladen er stor og omfatter hele huset især redaktionerne, annonceafdeling, kundeservice og produktionsafdeling.

Stemningen i afdelingen er uhøjtidelig, men vi tager vores produkter og vores kunder seriøst.

360° ansvar for alle kampagner
Du forstår at sammensætte det - for produktet - korrekte mix af marketingkampager for på den mest kosteffektive måde at rekruttere flest mulige abonnenter og løssalgskunder.

Du arbejder fortrinsvist med abonnementsrekruttering og i høj grad med digitale medier i tæt samarbejde vores digitale bureau. Du varetager desuden aktiviteter, der øger løssalget herunder især sampak og tillæg til hovedbladet samt win-back aktiviteter på passive abonnenter.

Du følger op på økonomi og salg samt evaluerer og overholder dine marketingbudgetter. Kort sagt, du får et overordnet og 360O ansvar for produktet med selvstændigt ansvar for eksekvering af al abonnement- og løsslagsmarkedsføring.

Vi har utrolig høje forventninger...
...til vores nye kollega, men vi har også meget at byde på.

Ønskekandidaten:
•    har en længere videregående uddannelse såsom Cand.merc, HD’er eller lign.
•    har 3-4 års erfaring med abonnementsmarkedsføring fra en lignende stilling
•    har erfaring med digitale abonnementsprodukter
•    har erfaring med indgåelse af kommercielle partnerskaber
•    arbejder selvstændigt og struktureret og i et højt tempo
•    formår at holde overblik over mange produkter og mange forskelligartede arbejdsopgaver
•    er resultatorienteret og kan arbejde med data
•    er åben og imødekommende og har masser af humor

Kan du sige ja til ovennævnte, og vil du vildt gerne? Så glæder vi os til at høre fra dig snarest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Head of Sales and Marketing Management, Gitte Hoffmann, gitte.hoffmann.hansen@egmont.com.

Arbejdsadresse: Strødamvej 46, 2100 København Ø

Ansøgningsfristen er 9/30/2021, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

About Story House Egmont  

Story House Egmont publishes strong magazines and operates successful businesses in digital media, e-commerce and agencies. We are publishers at heart, and with storytelling as our foundation we have built growth businesses, so we both create world-class content and journalism while building strong communities and brands. Story House Egmont is a part of the Nordic media company Egmont, together with Nordisk Film, TV 2 in Norway and Egmont Books. All of Egmont is a foundation. All profit is reinvested in our media and donated to help vulnerable children and young people and support film talents. 

We bring stories to life.Egmont Payoff