Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Brand Manager till Nordisk Film Biografer i Malmö

Nordisk Film Cinemas driver 40+ biografer i Danmark, Norge och Sverige. Varje år visar vi film och serverar popcorn till cirka 10 miljoner gäster. Men vi har inte bara biografer, vi producerar även digital reklam till biograferna i Danmark och Norge. Utöver det säljer vi också biobiljetter via kino.dk och filmweb.no. Om du vill veta mer: www.nordiskfilm.com

Nordisk Film är ledande producent och distributör av innehåll i de nordiska länderna. Våra digitala verksamheter omfattar GoGift och Dansk Reklamfilm. Vi investerar även i verksamheter inom elektronisk spelutveckling och marknadsför PlayStation i Norden och Baltikum. Vi är en del av Egmont. Egmont är en fond, vilket innebär att vårt överskott blir återinvesterat i verksamheterna. Dessutom går varje år mer än 13 miljoner EUR till välgörande ändamål, som förbättrar situationen för utsatta barn och stöttar filmtalang.

Eftersom Nordisk Film Cinemas öppnar sin andra biograf i Sverige, Malmö/Mobilia Centrum, söker vi nu en Brand Manager som vill vara med att skapa den bästa biografupplevelsen som går att få i Sverige. 

Din profil
Du har relevant utbildning på kandidatnivå eller motsvarande, och ca 2–5 års erfarenhet som Brand Manager, gärna från underhållnings-/serviceindustrin där gästens upplevelser är i centrum. Du har stor digital kompetens och van att arbeta i olika kanaler mot en bred målgrupp. Du har en bra förståelse för IT och teknik och är duktig på att analysera data.

Tjänsten är nyskapad och vi letar efter dig som vill vara med att bygga upp och ansvara för den operativa verksamheten. Du tänker kommersiellt, har bra kommunikations- och samarbetsförmåga och trivs i ett högt i tempo.

Dina ansvarsområden
Som Brand Manager rapporterar du till Biografchefen och kommer att delta i det dagliga arbetet vid vår biograf i Malmö tillsammans med Biografchef och en Service Manager.

Ditt ansvar inkluderar bland annat:

 • Du ansvarar för att optimera biljettförsäljningen i alla kanaler (biograf, web/mobil, app)
 • Du står för den dagliga driften av våra sälj- och kommunikationskanaler, i första hand web/mobil, sociala medier och app.
 • I takt med att biografen etableras så arbetar du med att skapa och utveckla personliga kunderbjudande baserade på relavanta data
 • Du jobbar med både nyförsäljning och kundvård gällande relevanta strategiska partnerskap med lokala affärspartners
 • Du är ansvarig för att utveckla och organisera evenemang som ger gästerna det ”lilla extra"
 • Du är ansvarig för att förbereda årsplan och budget
 • Allmänt ansvarig för försäljningsbudget och budgetuppföljning

Kompetenser:

 • Du är en stark projektledare
 • Du har hands-on erfarenhet av e-commerce plattformar. Drupal är en fördel men inget krav.
 • Du har erfarenhet av Facebookannonsering
 • Du har erfarenhet av Google Analytics och van att mäta effekten av dina insatser

Som Brand Manager arbetar du nära dina kollegor och gäster och du får möjlighet att – med respekt för Nordisk Films koncept – sätta din prägel på biografen och påverka gästernas upplevelse och därmed bidra till att uppfylla våra ambitiösa mål. För den rätta kandidaten finns det goda utvecklingsmöjligheter i takt med att Nordisk Film Biografer växer. 

Från och till hålls det aktiviteter på kvällar och helger, detta påverkar naturligtvis dina arbetstider och vi förväntar oss att du är flexibel i förhållande till detta. Under de första månaderna innan biografen öppnar blir det en del resor för projektmöten samt utbildning i Danmark och Norge (resa ca 1 vecka i månaden).

Vi föredrar att den sökande bor i Malmö eller i närområdet.

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta: COO, Erik Kongsvik-Ibsen, +45 2244 5900.

Adress till arbetsplatsen: 
Per Albin Hanssons väg 38 C,
214 32 Malmö

Vi intervjuar löpande. Vänligen använd ”Apply Now” knappen för att ansöka till tjänsten. Vi tar ej emot ansökningar vi e-mail.

 We bring stories to life.
Egmont Payoff