Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Service Manager med Teknisk profil sökes till Nordisk Film Biografer i Malmö

Nordisk Film Cinemas driver 40+ biografer i Danmark, Norge och Sverige. Varje år visar vi film och serverar popcorn till cirka 10 miljoner gäster. Men vi har inte bara biografer, vi producerar även digital reklam till biograferna i Danmark och Norge. Utöver det säljer vi också biobiljetter via kino.dk och filmweb.no. Om du vill veta mer: www.nordiskfilm.com

Nordisk Film är ledande producent och distributör av innehåll i de nordiska länderna. Våra digitala verksamheter omfattar GoGift och Dansk Reklamfilm. Vi investerar även i verksamheter inom elektronisk spelutveckling och marknadsför PlayStation i Norden och Baltikum. Vi är en del av Egmont. Egmont är en fond, vilket innebär att vårt överskott blir återinvesterat i verksamheterna. Dessutom går varje år mer än 13 miljoner EUR till välgörande ändamål, som förbättrar situationen för utsatta barn och stöttar filmtalang.

Din profil & roll
Som Service Manager kommer du att vara delaktig i den dagliga driften av vår biograf i Malmö tillsammans med biografchefen samt Brand Manager. Vi tror att du har erfarenhet av att leda timanställda medarbetare och du är van att hantera större personalgrupper i olika åldrar. Erfarenhet från arbete inom exempelvis biografer, detaljhandeln, resebranschen eller kanske hotell- och restaurangbranschen kan vara en fördel. Din roll kommer bland annat att handla om följande:

 • Skapa bioglädje bland gäster och medarbetare
 • Fungera som värd till biografens gäster med fokus på att säkra en optimal bioupplevelse.
 • Koordinering, genomförande och uppföljning av de upplevelser, säljaktiviteter och service som vi erbjuder våra gäster. Särskilt med fokus på stora premiärdagar, högtider, semesterperioder, särskilda arrangemang och events.
 • Delta i den dagligen ledningen av biografens medarbetare (rekrytering, utbildning och instruktioner, motivation och coachning samt kvalitetssäkring).
 • Uppföljning av budget för timanställda, bemanningsplanering och schemaläggning samt uppföljning av dagliga intäkter.
 • Säkra konsessionsytor, uppnå säljresultat och KPI samt genomförande och uppföljning på diverse kampanjer, säljutbildning för anställda inom serviceförsäljning samt hantering av varor.
 • Säkra att det finns en väl fungerande servicestandard och att det ser snyggt ut på biografen.
 • Aktivt deltaga i olika frontlinjefunktioner så som särskilt säljande funktioner som biljettkassa och konsession-/café-medarbetare

Du har en bra förståelse för IT och teknik då du kommer att vara den lokalt teknikansvarige. Det är en klar fördel om du känner till bioteknik eller AV-teknologi och du kommer samarbeta med vårt huvudkontor i Danmark i att hantera IT/teknik-frågor samt att koordinera och hantera det dagliga tekniska arbetet:

 • Felsöka ljud och bild i biosalongen och på de digitala skärmarna i biografen
 • Allmänt underhåll och service av utrustningen
 • Justering av bild och ljud på digitala bioutrustningen
 • Utbildning av nya medarbetare gällande förståelsen för ljud och bild
 • Hjälpa till med felsökning tillsammans med vår centrala IT-avdelning
 • Utföra dagliga IT-uppgifter som omstart av ATM’er, kontroll av utrustning, ta emot och installera utrustning, etc.

Det är en spännande roll för ett starkt varumärke där din uppgift bland annat blir att skapa ett väl fungerande team och kvalitetssäkra gästernas bioupplevelse. Du kommer arbeta självständigt men med Nordisk Films varumärke och koncept att utgå ifrån, och du kommer att ha ett tätt samarbete med organisationen i Danmark.  Största delen av biografens omsättning och verksamhet sker på kvällar och helger, detta påverkar naturligtvis dina arbetstider. 

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta: COO, Erik Kongsvik-Ibsen, +45 2244 5900.

Adress till arbetsplatsen:
Per Albin Hanssons väg 38 C,
214 32 Malmö

Vi intervjuar löpande. Vänligen använd ”Apply Now” knappen för att ansöka till tjänsten. Vi tar ej emot ansökningar vi e-mail.

 We bring stories to life.
Egmont Payoff