Job DetailsRefer Job:
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Arbetsledande biografmedarbetare till Nordisk Films nya biograf på Mobilia!

Nordisk Film Cinemas driver 40+ biografer i Danmark, Norge och Sverige. Varje år visar vi film och serverar popcorn till cirka 10 miljoner gäster. Men vi har inte bara biografer, vi producerar även digital reklam till biograferna i Danmark och Norge. Utöver det säljer vi också biobiljetter via kino.dk och filmweb.no. 

Nordisk Film är ledande producent och distributör av innehåll i de nordiska länderna. Våra digitala verksamheter omfattar GoGift och Dansk Reklamfilm. Vi investerar även i verksamheter inom elektronisk spelutveckling och marknadsför PlayStation i Norden och Baltikum. Vi är en del av Egmont. Egmont är en fond, vilket innebär att vårt överskott blir återinvesterat i verksamheterna. Dessutom går varje år mer än 13 miljoner EUR till välgörande ändamål, som förbättrar situationen för utsatta barn och stöttar filmtalang. Om du vill veta mer: www.nordiskfilm.com.

I höst slår Nordisk Film Biografer upp portarna till sin andra svenska biograf. En biograf som kommer att ge våra besökare en upplevelse utöver det vanliga med den bästa ljud- och bildupplevelsen, den bästa komforten och såklart ett snacksutbud utöver det vanliga.

Nu har vi världens roligaste jobb för dig som är en ansvarsfull och naturlig ledare. Din roll blir att vara en arbetsledande biografmedarbetare vilket betyder att du tillsammans med biografens andra medarbetare får verksamheten att fungera på bästa sätt. Ditt ansvar ser bland annat ut som följande:

  • Operativ ledare och mentor i det dagliga arbetet
  • Försäljning av biljetter och snacks
  • Varupåfyllning
  • Du hälsar välkommen och river biljetter
  • Du ser till att det är rent och snyggt i biografen och dess faciliteter 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Du kommer att jobba i vår helt splitternya och toppmoderna biograf på Mobilia i Malmö. Du kommer att arbeta i en fartfylld miljö med glada och förväntansfyllda gäster och dedikerade medarbetare. Att gå på bio ska vara en trevlig upplevelse, och ditt arbete handlar därför om att koordinera den dagliga driften och se till att allt fungerar på bästa sätt. Du har inget personalansvar men det är du som är spindeln i nätet och tar det operativt arbetsledande ansvaret under ditt arbetspass. 

Vi vill att våra gäster skall få det bästa bemötandet och servicen under sitt besök och därför kommer vår biograf att kännetecknas av hög kvalitet i alla led. Vi behöver dig som tar initiativ, är ödmjuk och utåtriktad och som är duktig på att leda andra. Du är antagligen en naturligt servicemedveten och lösningsorienterad person som älskar film och upplevelser och du har förmåga att skapa en god stämning runt omkring dig. Du är inte heller rädd för det tekniska eftersom att även om arbetet inte handlar om att hantera tekniska frågor så bör du ändå tycka att teknik är spännande då projektorrummet ibland kan behöva hjälp. Om du har erfarenhet från att ha arbetat på exempelvis biograf, butik, hotell/restaurang eller inom någon annan service- eller nöjesverksamhet är det ett plus.

Det preliminära startdatumet är inte helt spikat men planen är att vi startar med en introduktion under slutet av augusti.

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta: Biografchef, Linn Fredriksson, linn.fredriksson@nfbio.se.

Adress till arbetsplatsen: 
Per Albin Hanssons väg 40
Malmö, 214 32
Sweden

Vill du hänga med oss in i bions spännande värld? Sista ansökningsdag är 7/15/2020, men vi intervjuar löpande. Vänligen använd ”Apply Now” knappen för att ansöka till tjänsten. Vi tar ej emot ansökningar vi e-mail.

We bring stories to life.

Egmont Payoff