Job DetailsRefer Job:
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Extraanställd biografmedarbetare till Nordisk Films nya biograf på Mobilia!

Nordisk Film Cinemas driver 40+ biografer i Danmark, Norge och Sverige. Varje år visar vi film och serverar popcorn till cirka 10 miljoner gäster. Men vi har inte bara biografer, vi producerar även digital reklam till biograferna i Danmark och Norge. Utöver det säljer vi också biobiljetter via kino.dk och filmweb.no. 

Nordisk Film är ledande producent och distributör av innehåll i de nordiska länderna. Våra digitala verksamheter omfattar GoGift och Dansk Reklamfilm. Vi investerar även i verksamheter inom elektronisk spelutveckling och marknadsför PlayStation i Norden och Baltikum. Vi är en del av Egmont. Egmont är en fond, vilket innebär att vårt överskott blir återinvesterat i verksamheterna. Dessutom går varje år mer än 13 miljoner EUR till välgörande ändamål, som förbättrar situationen för utsatta barn och stöttar filmtalang. Om du vill veta mer: www.nordiskfilm.com. 

I höst slår Nordisk Film Biografer upp portarna till sin andra svenska biograf. En biograf som kommer att ge våra besökare en upplevelse utöver det vanliga med den bästa ljud- och bildupplevelsen, den bästa komforten och såklart ett snacksutbud utöver det vanliga.

Om du är 16 år eller äldre och söker ett extrajobb i en rolig miljö med glada och förväntasfyllda gäster kan kanske detta vara något för dig! Vi behöver dig som kan arbeta kvällar och helger (ca 10-20 timmar per vecka) på vår biograf på Mobilia i Malmö. Att gå på bio ska vara en trevlig upplevelse, ditt arbete handlar därför om att se till att våra gäster får ett riktigt bra bemötande och den bästa servicen under sitt besök hos oss. I ditt arbete kommer bland annat följande att ingå:

  • Försäljning av biljetter och snacks
  • Varupåfyllning
  • Du hälsar välkommen och river biljetter
  • Du ser till att det är rent och snyggt i biografen och dess faciliteter 

Vår biograf kommer att kännetecknas av hög kvalitet i alla led och därför behöver vi dig som tar initiativ, är ödmjuk och utåtriktad och som tycker om att prata med människor. Du kommer att arbeta i en fartfylld miljö med glada och förväntansfyllda gäster och dedikerade medarbetare. Du är antagligen en naturligt servicemedveten och lösningsorienterad person som älskar film och upplevelser och har nära till ett leende. Du är inte heller rädd för det tekniska eftersom att även om arbetet inte handlar om att hantera tekniska frågor så bör du ändå tycka att teknik är spännande då projektorrummet ibland kan behöva hjälp med enklare saker. 

Det preliminära startdatumet är inte helt spikat men planen är att vi startar med en introduktion under början av september.

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta: Biografchef, Linn Fredriksson, linn.fredriksson@nfbio.se.

Adress till arbetsplatsen: 
Per Albin Hanssons väg 40
Malmö, 214 32
Sweden

Vill du hänga med oss in i bions spännande värld? Sista ansökningsdag är 7/15/2020, men vi intervjuar löpande. Vänligen använd ”Apply Now” knappen för att ansöka till tjänsten. Vi tar ej emot ansökningar vi e-mail.

We bring stories to life.

Egmont Payoff