Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Biografmedarbetare till Nordisk Films nya biograf på Mobilia

Nordisk Film Cinemas är med sina 40+ biografer i Danmark, Norge och Sverige, Skandinaviens ledande biografkedja med en försäljning på ca 11 miljoner biljetter om året. Nordisk Film Cinemas är en del av Nordisk Film-divisionen som är Nordens ledande producent och distributör av film. Vi investerar också i företag inom elektronisk spelutveckling och marknadsför PlayStation i de nordiska och baltiska länderna. Vi är en del av Egmont. Egmont är en fond, vilket innebär att våra vinster återinvesteras i företagen och varje år går mer än 13 miljoner EURO till välgörande ändamål som förbättrar barns liv och ger stöd till unga filmtalanger.

Extraanställd biografmedarbetare till Nordisk Films nya biograf på Mobilia!

Hösten 2020 slog Nordisk Film Biografer upp portarna till sin andra svenska biograf. En biograf som ger besökarna en upplevelse utöver det vanliga med den bästa ljud- och bildupplevelsen, den bästa komforten, den allra senaste tekniken och såklart ett snacksutbud utöver det vanliga.

Om du är 16 år eller äldre och söker ett extrajobb i en rolig miljö med glada och förväntansfulla gäster så kan kanske detta vara något för dig! Vi behöver dig som kan arbeta eftermiddagar, kvällar och helger (ca 10-20 timmar per vecka) på vår biograf på Mobilia i Malmö. Att gå på bio ska vara en trevlig upplevelse, och ditt arbete handlar därför om att se till att våra gäster får ett riktigt bra bemötande och den bästa servicen under sitt besök hos oss.

I ditt arbete ingår bland annat följande:

  • Säkerställa en hög standard när det kommer till kundservice, städning och det generella visuella intrycket i kiosken och övriga lokaler
  • Försäljning av biljetter och snacks
  • Varupåfyllning
  • Välkomna gäster och se till att de får den bästa tänkbara upplevelsen
  • Delta i planeringen och utförandet av event, försäljningsaktiviteter och andra upplevelser som vi erbjuder våra gäster
  • Du ser till att det är rent och snyggt i biografen och dess faciliteter

Din profil
Vår biograf kännetecknas av hög kvalitet i alla led och därför behöver vi dig som älskar att prata med nya människor, tar initiativ, är ödmjuk och utåtriktad och som brinner för service. Du kommer att arbeta i en fartfylld miljö med glada och förväntansfyllda gäster och dedikerade medarbetare. Du är antagligen en naturligt servicemedveten och lösningsorienterad person som älskar film och upplevelser och har nära till ett leende. Du är inte heller rädd för att hjälpa till där det behövs då arbetet varierar från dag till dag. Även om arbetet inte handlar om att hantera tekniska frågor så bör du ändå tycka att teknik är spännande då projektorrummet ibland kan behöva hjälp.

Vi erbjuder
Du kommer att jobba i vår helt splitternya och toppmoderna biograf på Mobilia i Malmö. Du kommer att arbeta i en fartfylld miljö med glada och förväntansfulla gäster och dedikerade medarbetare. Du har stora möjligheter att påverka din egen arbetsmiljö och framför allt biografens utveckling. Vi brinner för film och kundservice och hoppas att du delar vårt intresse!

Vill du hänga med oss in i bions spännande värld? Då är du varmt välkommen med ditt CV och personliga brev. Vi intervjuar löpande. Vänligen använd knappen ”Apply Now” för att ansöka till tjänsten. Vi tar ej emot ansökningar vi e-mail.

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta: Biografchef, Linn Fredriksson, linn.fredriksson@nfbio.se.

Adress till arbetsplatsen: 
Per Albin Hanssons väg 40
Malmö, 214 32
Sweden


About Nordisk Film Cinemas

Nordisk Film Cinemas is opening its first cinemas in Sweden, and currently operates 40+ cinemas in Denmark and Norway.  Each year our service-minded staff welcome more than 9 million people with a smile, and provide the best movies and entertainment experience possible. We are proud to be the first to introduce innovative concepts to the mainstream cinema market. Read more at nordiskfilm.com

Nordisk Film is the leading producer and distributor of films in the Nordic countries, and we have digital businesses such as GoGift.com and Airmagine. We are a significant investor in games development studios, and the distributor of PlayStation in the Nordic and Baltic countries. We are a part of Egmont. Egmont is the commercial foundation that generates revenue amounting to EUR 1.6 billion and donate EUR 10 million a year to help improve the lives of children and young people.

We bring stories to life.
Egmont Payoff