Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Analysekonsulent hos Dansk Reklame Film

 

Som Analysekonsulent i Dansk Reklame Films analyseteam, kommer du til at operere i en salgsorganisation, hvor analysearbejdet sættes i relation til annoncesalg, marketing og forretning. Dine primære opgaver vil være at understøtte Dansk Reklame Films Client Managers i salgsarbejdet ved at dokumentere biografmediets effekt, samt at udarbejde undersøgelser for biograf- og filmbranchen.

Analyseafdelingen

Dit nye arbejdssted bliver Nordisk Films helt særlige miljø i Valby, der opleves som en lille by i byen. Du bliver en del af vores ambitiøse analyseteam bestående af syv engagerede kolleger, hvoraf tre er studentermedarbejdere. Vi er generelt kendetegnet ved højt humør og en direkte omgangstone. Derudover går vi meget op i vores professionalisme, hvilket for os betyder, at det produkt og den service vi leverer, er i orden. Som team løfter vi i flok, og vi er alle orienterede mod et fælles mål - at udvikle Dansk Reklame Films position på mediemarkedet.

Om rollen som analysekonsulent
I samarbejde med dine kollegaer inden for analyse, marketing og salg, bidrager du til det skarpe kundefokus. Du kommer til at være i et alsidigt job, hvor dine opgaver bl.a. er at:

 • være professionel sparringpartner og rådgiver for salgsteamet
 • dokumentere mediets effekt, generere indsigter og udarbejde salgspræsentationer
 • forestå analyser af biograf- og mediemarkedet, samt markeds- og brancheanalyser i relation til kunderne
 • deltage i kundemøder med mediebureauer og annoncører
 • agere projektleder og udarbejde reklamefilm-, film-, marketing-, og andre paneltest

Hvem søger vi?
Vi forventer, at du har en god ballast i din uddannelsesmæssige baggrund, f.eks. i form af en cand.merc. Du har erfaring fra en sammenlignelig stilling i mediebranchen, f.eks. hos et analyseinstitut, medie, konsulentbureau, mediebureau eller lignende, og kender til udviklingen i det danske mediemarked. Du er ambitiøs, både når det gælder dig selv, men også i jagten på gode argumenter og valide beslutningsgrundlag for vores kunder. Derudover vægter vi, at du:

 • er hjemmevant i Excel, PowerPoint og SPSS eller lignende analyseværktøjer
 • er analytisk stærk og arbejder struktureret samt systematisk med data
 • har en kommerciel tilgang og stor interesse i mediemarkedet og biografmediet i særdeleshed
 • har indlevelsesevne i kundernes problemstillinger
 • kan håndtere flere projekter og opgaver på én gang, og har styr på din opgaveprioritering
 • arbejder trygt ved korte deadline

Derudover er det er en fordel hvis du har stiftet kendskab med datavisualiseringsværktøjer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Head of Inventory & Sales Research, Asbjørn Shee Crusell, 50 92 59 81 eller asb@drf.dk.

Arbejdsadresse: 
Mosedalvej 14
Valby, DK, 2500
Denmark

Ansøgningsfristen er 11/1/2021, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.


Om Dansk Reklame Film

Vi skal være det foretrukne branding- og imagemedie i Danmark, og med ekstraordinære medarbejdere, skal vi skabe den ekstraordinære reklameoplevelse – for brugere, annoncører og samarbejdspartnere. Dette gør vi med udgangspunkt i biografmediet, hvor vores primære produkt er salg og distribution af biografreklame i Danmark gennem vores landsdækkende netværk af partnerbiografer.
Vores værdier:

 • Holdånd – vi gør det sammen!
 • Engagement – man kan mærke os!
 • Professionalisme – det skal være i orden!

Hvis du vil vide mere: www.drf.dk

Nordisk Film er den førende producent og distributør af indhold i de nordiske lande og driver biografer i Danmark, Norge og Sverige. Vores digitale forretninger omfatter GoGift, og vi investerer endvidere i virksomheder inden for elektronisk spiludvikling. Desuden markedsfører vi PlayStation i de nordiske og baltiske lande. Vi er en del af Egmont. Egmont er en fond, hvilket betyder, at vores overskud geninvesteres i virksomhederne, og hvert år går mere end 13 mio. EUR til velgørende formål, der forbedrer børns liv og støtter filmtalenter.

We bring stories to life.
 

Egmont Payoff