Job details

Apply now


Refer job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Kommunikationskonsulent

 

Læringsbureauet Forstå er i rivende udvikling, og vi har brug for ekstra hænder til vores kommunikationsarbejde.

Vi leder efter en person med gå-på-mentalitet, der er stærk til at lave tekster, som brænder igennem og som kan arbejde organiseret fra start til slut.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver, så du skal både synes, det er motiverende at få et nyhedsbrev til at stå skarpt, at lave en presseindsats eller at sparre med AD’ere og medieproducenter om at lave indhold, vores målgrupper ikke kan få øjnene fra.

Om os
Forstå er et læringsbureau, der samarbejder med Danmarks største fonde, virksomheder og NGO’er om at lave læringsindhold og stille det gratis til rådighed for undervisere og elever på bl.a. websitet forstå.dk.

Vi arbejder med dagsordner, som er væsentlige for samfundet: grøn omstilling, trivsel blandt unge, sundhed, digital dannelse og meget andet. Så hvis du trives med at gøre en forskel, er Forstå det rette sted for dig.

Vi er et lille, men meget dedikeret team bestående af indholdsskabere og kommunikationsfolk. Vi er en del af Lindhardt og Ringhof Uddannelse, og du kommer til at samarbejde på tværs af hele vores hus, hvor vi har dygtige kolleger, der arbejder med medieproduktion, grafik, SoMe og meget andet. Vi er også en del af EGMONT-koncernen, som er en fondsrevet virksomhed, der støtter udsatte børn og unge.

Om dig:
Vi leder efter dig, der har arbejdet med content marketing eller på anden måde produceret indhold. Du har 2-3 års erfaring fra ansættelse hos fx bureau eller kommunikationsafdeling. Og du har en kommunikationsuddannelse eller lignende.

  • Du kan arbejde selvstændigt og bevare det kølige overblik over flere opgaver samtidig
  • Du skriver godt og kan producere tekstindhold til nyhedsbreve, SoMe, presse og annoncer
  • Du er god til at leve dig ind i målgruppers behov, og hvad der er relevant at fortælle
  • Du tager initiativ og kommer på banen med dine idéer
  • Du trives med at skabe gode relationer til både vores partnere og folk i huset, hvor du vil have din daglige gang

Opgaver
Den største del af dit arbejde bliver kommunikationsopgaver tilknyttet vores partnerprojekter. Målgruppen er typisk undervisere og skolefolk. Du kommer til at skabe indhold til vores kanaler, og du står for at udsende vores nyhedsbreve, lave annoncer, SoMe-opslag og lignende. Du tager selv hånd om at planlægge og udfolde mindre kampagner fra A-Z, og du deltager i møder med vores partnerorganisationer. Du vil også blive involveret i at planlægge og afvikle fysiske events.

Den anden del af vores kommunikationsarbejde går ud på at fortælle den gode historie om os som bureau, så endnu flere organisationer får øje på os. Her får du primært en rolle i at lave case-historier til vores kommende website og opslag på LinkedIn.

Om stillingen
Stillingen er fuld tid, og er som udgangspunkt tidsbegrænset til 1 år, men med mulighed for forlængelse.

Send en kort ansøgning (max 1 side), dit CV og 1-2 eksempler på konkrete kommunikationsopgaver, du har løst. Og gør det gerne snarest, da vi løbende holder samtaler. 

Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11, 2. sal
København K, 1148
Denmark

Ansøgningsfristen er 25/06/2024, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

Om Lindhardt og Ringhof Uddannelse

Lindhardt og Ringhof Uddannelse er et af Danmarks største og førende læringshuse. Vi udvikler læremidler og læringsaktiviteter til børn, unge og voksne – og vi ser uddannelse som den vigtigste forandrende kraft i vores samfund.

Samlet er vi mere end 200 dedikerede medarbejdere fordelt mellem Alinea, Akademisk Forlag, Forstå, Gesamtwerk, GoTutor, Moxis, Ordblindetræning og Praxis samt en række tværgående afdelinger, der understøtter de enkelte forretninger med alt fra digital udvikling til data, rettigheder, produktion og kommunikation. På lruddannelse.dk kan du læse mere og se case videoer med en række medarbejdere.

Vi er en del af den nordiske mediekoncern Egmont, som bl.a. ejer Story House Egmont, Nordisk Film, Cappelen Damm og TV 2 i Norge. Hele Egmont er en fond, og alt overskud går til at udvikle medier og støtte børn og unge. 

We bring stories to life.  
Egmont Payoff